onsdag den 30. november 2011

Julesok!

Sad i aftes - sent - og syede denne julesok. Så kan nissen bare komme an med kalendergaverne. Her til aften har vi hængt den op på havedøren så nissen kan lægge  en gave i i løbet af natten. :)

mandag den 28. november 2011

Portrættegning på et kort.

Vi var til barnedåb i går og det var min opgave at lave et kort. Jeg har ikke tegnet portrætter i flere år, så det var jo oplagt at lave et lille miniportræt.
Synes det blev meget godt, og hendes forældre blev i hvert fald meget glade for det. Nu fik jeg ikke taget billede af selve kortet, men havde lavet det sådan at papiret med portrættet kunne tages af og sættes i en ramme (hvis det altså er det de vil). :)

søndag den 27. november 2011

Pakkekalendergaver og tidlig fødselsdagsgave :D

Så er alle storebrors kalendergaver pakket ind. Mangler bare julesokken til at lægge dem i, det må blive mandag eller tirsdag. Det er alt sammen noget han kan bruge og en del er det er noget vi kan lave sammen, bla. en cupcake-bage-pynte-dag og julepynt lav-selv pakke. Så er der nogle pakker med Bakugan-kugler- det er han helt med (ved ikke hvorfor, tror han har set det i tv 1 gang??).


Og så har Bettepigen fået en tidlig fødseldagsgave (hun fylder 1 d. 22/12, tiden løber altså fra mig!). Jeg så disse smækbukser i vores lokale børne(mærke)tøjsbutik og var solgt. Problemet var bare lige prisen, så jeg luftede tanken for min farmor og vupti - nu hænger de hjemme hos os. :)

lørdag den 26. november 2011

På stofudsalg!

Gik lige amok til stoflagersalg (beklager billedkvaliteten, lyset er ikke optimalt i dag). Manglede ensfarvede bomuldstoffer - med og uden stræk. Ville gerne have haft noget mere grønt, men synes ikke der var nogle ordentlige grønne farver. Men fik en masse fine farver med hjem:
Herudover købte jeg:
Fleece og fór  - forårsjakke til bettepigen.

Piratstof til storebrors værelse og stof til lillesøsters julekjole.

Og en blandet landhandel med bla. rib og hvidt bomuldstof (til fór i vinterbukser).

fredag den 11. november 2011

Kajkager!

 Skulle have kage med til et bestyrrelsesmøde og ville egentlig først bare lave en chokoladekage med chokoladesmørcreme i. Men var i underskud af kreative sysler, så blev nødt til at lave kajkager. :)


Mit 1. forsøg med kajkager. De blev rigtig gode, men man spiser godt nok ikke 3-4 stykker på en gang. :) Der er kakaokage i bunden, hindbær, smørcreme ovenpå og overtrukket med en blanding af marcipan og fondant (60 % marcipan, 40 % fondant). Yumyum!

tirsdag den 1. november 2011

En elefant kom marcherende...

... hen ad hæklenålens fine krog. Den er hæklet i uld/akryl med nål nr. 2,5 og fyldt ud med bamsefyld. Fandt opskriften i en bog, men kan ikke huske hvilken, for der gik lynhurtigt kludder i min tællen og så lavede jeg resten i "fri dressur". - Det blev da meget godt. :)




Og så lige et billede af min søsters første hækleprojekt nogensinde. Jeg lærte det hende en fredag aften og søndag var den færdig. Man må da sige at hun har talent! :)
En vest til Bettepigen i str. ca. 1 år - hun kan passe den nu og det er jo perfekt mht. årstiden.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...